Studio Rammeloo

FAQ

Hoeveel foto’s mag ik verwachten?

Bij Studio Rammeloo ontvang je álle geslaagde foto’s en dat zijn er vele tientallen per uur fotograferen. Voor een day in the life mag je rekenen op een honderdtal beelden als je de formule van anderhalf uur kiest. Tijdens een portret- of familieshoot is het aantal moeilijker in te schatten, maar zorgen we telkens voor een voldoende mooie variatie aan familiesamenstellingen, locaties en composities.

Gaan mijn kinderen wel meewerken?

Wees gerust. Het is me nog nooit overkomen dat kinderen onvoldoende meewerken. Ongeacht hun leeftijd voelen ze zich opvallend snel op hun gemak voor mijn lens. En zelfs papa’s ontdooien als vanzelf… Focussen jullie maar op wat echt telt: elkaar!

Hoe worden de foto’s aangeleverd?

Klanten van Studio Rammeloo krijgen enkel de beste beelden toegestuurd, zorgvuldig geselecteerd en professioneel bewerkt door jullie dienaar. Hooguit enkele weken na de shoot bezorg ik jullie de langverwachte foto’s in een online galerij en ontvang je ze tevens via WeTransfer, geschikt voor drukwerk allerhande.

Wat moeten we aantrekken?

Je kledingstijl hangt natuurlijk af van je persoonlijke smaak, maar tijdens een shoot adviseer ik een eerder sobere stijl, zonder schreeuwerige prints of al te afleidende belettering op de kledij. Wie de moeite neemt om de kleuren wat op elkaar af te stemmen, mag vanzelfsprekend ook een harmonieuzer ogend resultaat verwachten.

Kan ik ook een ander type shoot of reportage boeken?

Dat kan zeker! Ik aanvaard zowat alle opdrachten, behalve huwelijksreportages. Dus heb je mooie portretfoto's nodig, zin in een leuke koppelshoot of wil je je bedrijf in de kijker zetten, aarzel dan zeker niet om me te contacteren. Ook voor allerhande feesten en events kan je blijven rekenen op Studio Rammeloo!