Hoogzwanger, pas bevallen of al een kloeke baby in huis? Maak een afspraak met Studio Rammeloo en je hebt gegarandeerd mooie herinneringen aan deze prachtige periode in jullie leven. Bij je thuis of op locatie, met kinderen, de man of liever helemaal alleen: contacteer me en we maken er iets moois van. En wil je ineens ook wat leuke foto's van je kinderen apart, dan zorgen we daar toch met de glimlach voor?
DE MOEDERGROEPPORTRETTEN
Mijn echtgenote Nina Mouton organiseert zo nu en dan moedergroepen bij ons thuis, uiterst gezellige bijeenkomsten waarbij moeders praten over het moederschap (en nog veel meer als het kan). Nina opperde het idee om al deze jonge moeders als afsluiter een portret met hun baby cadeau te doen. Dus stelde ik in onze leefkamer, terwijl de moeders aan het keuvelen waren, een kleine studio op en nodigde hen één voor één uit voor m'n lens. Ik bewerkte de beelden direct in m'n bureau en castte het resultaat vervolgens op onze grote flatscreen in de salon. De ooh's en de waaw's waren niet van de lucht, waarna de ondertussen vriendinnen geworden bende welgemutst en met een prachtig dubbelportret in hun mailbox gezamenlijk naar een lunchadresje in onze buurt trok.
INE, WILFRIED, DE TWEELING & ...
Ine en Wilfried uit Antwerpen hebben samen al een guitige tweeling. Voor de komst van hun derde kindje wilden ze Ine's bolle buik graag laten vereeuwigen door Studio Rammeloo. We trokken naar Verbeke Foundation in Kemzeke en namen tegelijk ruim de tijd voor enkele gezinsportretten en wat leuke portretten van de kinderen. 
Ine's reactie op Messenger deed me nadien veel plezier:
"Oh wauw, superleuke foto's, heel erg blij mee! Die day in the life shoot stijgt een paar plekjes op mijn verlanglijstje. Heel erg bedankt nog voor de fijne shoot, leuk hoe het in zo'n ongedwongen sfeer verliep en we waren beiden aangenaam verrast hoe snel onze jongens ontdooid waren en meteen vrolijk meededen.
Veel groetjes, Ine & Wilfried"
Back to Top