Dolverliefd, pas verloofd of toe aan een zoveelste jubileum? Vier je liefde als koppel eens met een onvergetelijke love shoot... Een ideale gelegenheid om jullie samenzijn in een ontspannen sfeer en op gepaste wijze te vereeuwigen. We brainstormen samen over een geschikte locatie en gaan dan mininum een uur op pad om ons helemaal uit te leven. Niets moet, alles mag!
AUDREY & JEROEN
In de vreemdste der zomers (lees: 2020) trokken we voor een love shoot naar het strand van Wenduine. Audrey wou al lang haar liefde met Jeroen vieren middels een fotoshoot door jouw dienaar. De omstandigheden waren die avond gelukkig ideaal, en op het eind namen we nog de tijd voor wat 'ongewonere' duinfoto's met flits.
ANNA & WOUTER
Anna uit het Nederlandse Utrecht en Wouter uit Gent vormen al jaren een koppel. Wouter kreeg onlangs een love shoot als verjaardagsgeschenk, en als notoir kanoliefhebber hoefde hij niet lang na te denken over een geschikte setting. Samen met Anna, die inmiddels ook helemaal weg is van kanovaren, trokken we naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Aan klef gedoe en poseren hebben ze beiden een broertje de dood, dus gingen we voor spontaan. Het koppel was helemaal in de wolken over het resultaat. En de fotograaf al evenzeer.
Back to Top