Dolverliefd, pas verloofd of toe aan een zoveelste jubileum? Vier je liefde als koppel eens met een onvergetelijke love shoot... Een ideale gelegenheid om jullie samenzijn in een ontspannen sfeer en op gepaste wijze te vereeuwigen. We brainstormen samen over een geschikte locatie en gaan dan mininum een uur op pad om ons helemaal uit te leven. Niets moet, alles mag!
LIESBETH & JEROEN
In aanloop naar de grote dag, beste trouwers in spe, is een love shoot ideaal om het ijs te breken en tegelijk met een pak minder stress voor de lens van je huwelijksfotograaf te staan. Bruidskoppel Liesbeth en Jeroen hadden dit goed begrepen en verwelkomden mij samen met m'n assistent in het gemeentepark vlakbij hun woonst in Wondelgem. De liefde en het plezier spatte ervan af en da's voor een fotograaf altijd een zegen. Of ze zich die relatief kleine extra kost van de love shoot hebben beklaagd? Als de charmante bruid je daags nadien op haar Instagram 'fantastisch' noemt, dan weet je genoeg.
ANNA & WOUTER
Anna uit het Nederlandse Utrecht en Wouter uit Gent vormen al jaren een koppel. Wouter kreeg onlangs een love shoot als verjaardagsgeschenk, en als notoir kanoliefhebber hoefde hij niet lang na te denken over een geschikte setting. Samen met Anna, die inmiddels ook helemaal weg is van kanovaren, trokken we naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Aan klef gedoe en poseren hebben ze beiden een broertje de dood, dus gingen we voor spontaan. Het koppel was helemaal in de wolken over het resultaat. En de fotograaf al evenzeer.
Back to Top