Is jullie trouwdatum reeds vastgelegd? Dan wil ik jullie eerst en vooral van harte feliciteren met jullie aanstaande huwelijk! Het kiezen van de juiste huwelijksfotograaf is een van de vele belangrijke beslissingen die jullie in aanloop naar de grote dag zullen nemen, en met Studio Rammeloo zitten jullie alleszins op de goede weg.
Ongetwijfeld willen jullie ook al die memorabele momenten je leven lang met een brede glimlach kunnen herbeleven, dus neem nu vrijblijvend contact op voor een gratis offerte. 
Bij Studio Rammeloo komt een huwelijksreportage neer op maatwerk, waardoor een algemeen tarief wat moeilijk te bepalen is. Om je toch een idee te geven: de prijs voor een basispakket bedraagt 1.200 euro (prijs 2020), goed voor zes uur fotograferen. In de prijs zit altijd een kennismakingsgesprek en een tweede gesprek vooraf inbegrepen, evenals de selectie en nabewerking van alle beelden. Boek je graag een love shoot vooraf, dan krijg je als trouwkoppel een mooie korting. Wil je een tweede fotograaf op de huwelijksdag, dan zorg ik daarvoor.
Jullie ontvangen binnen de zes weken na de feestelijkheden alle foto's in hoge resolutie, en een stoefboekje. Daarbovenop bezorg ik jullie een eenvoudig te delen online galerij - handig voor familie, vrienden en andere genodigden. 
Een fotoalbum van hoge kwaliteit - een hebbeding voor de liefhebbers - behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.
Verplaatsingsonkosten en BTW zijn overigens inbegrepen in de prijs. 
Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op, of scroll eerst even verder om enkele recente trouwreportages van mijn hand te bekijken. En geen onbelangrijk detail: ik heb nog plek in 2020!
HUWELIJK LIESBETH & JEROEN
HUWELIJK GRIET & MARK
HUWELIJK JESSIE & KOEN
HUWELIJK INE & RIK
HUWELIJK ANAÏS & ELIAS
HUWELIJK SOFIE & STEVEN
HUWELIJK JULIE & DOMINIQUE
Back to Top