Vlamingen feesten graag en veel. En nóg leuker wordt het wanneer iedereen met volle teugen kan genieten van het feest. 
Heb je een babyborrel, lentefeest, pensioenviering of diamanten bruiloft gepland? Neem dan ineens STUDIO RAMMELOO onder de arm. Zo hoeft er niemand van de aanwezigen ook maar één seconde te missen, en kan je al die betekenisvolle momenten - kort nadien of vele jaren later - telkens weer opnieuw beleven. Haarscherp en in volle glorie.
Ontdek de foto's in onderstaande galerijen om een idee te krijgen van mijn stijl. En mocht je het nog niet weten, tijdens een reportage focus ik op wat er echt toe doet: een blijk van liefde, een teken van vriendschap, momenten van vreugde, emoties en plezier.​​​​​​​
Voor meer details en het financiële plaatje klik je in de navigatiebalk links op PRIJZEN.
KERSTMARKT TVV VZW PAUS
JEF'S 1STE VERJAARDAGSFEEST
LUCAS' 18DE VERJAARDAGSFEEST
Moeder Nel wilde iets speciaals voor de 18de verjaardag van haar zoon en besloot de familie te verrassen met een reportage door Studio Rammeloo. Oma vond het jammer dat de verrassing uiteindelijk géén stripact bleek te zijn, maar het werd toch nog een amusante namiddag daar in Antwerpen.
LOA'S ZESDE VERJAARDAGSFEESTJE
Ons dochter(tje) Loa vierde haar 6de verjaardag vol enthousiasme bij Studio Flamingo in Wetteren, een bijzonder fleurige plek voor kinderen, boordevol feestelijke flamingo's. Samen met haar vriendinnetjes speelde Loa er verstoppertje, aten ze lekkere cupcakes, knutselden ze een kleurrijke eenhoorn en hadden ze een boel plezier. Knutseljuf Ruth is ook schrijfster van kinderboeken en leidde de hele namiddag alles in goede banen. Dat ze op haar Facebookpagina mijn fotoverslag bewierrookte zoals nog nooit iemand haar heeft voorgedaan, was voor mij de kers op de taart!
LENTEFEEST WARD & CO - 2019 (organisatie Caroline Vanden Bulcke - 0475 33 71 76)
In 2018 was het de beurt aan zusje Anna, een jaar later mocht haar immer enthousiaste broer Ward, samen met enkele klasgenootjes, zijn lentefeest vieren. Opnieuw schakelde mama Brenda Studio Rammeloo in voor de foto's, waarvoor dank! Plaats van actie was bij de ouders thuis, in wezen een omgeturnd oud gemeenteschooltje met een ruime tuin.
LENTEFEEST LILLY & LUCAS - 2019 (organisatie Caroline Vanden Bulcke - 0475 33 71 76)
BABYBORREL JANNE - 2019
LENTEFEEST KAREN & CO - 2018 (organisatie Caroline Vanden Bulcke - 0475 33 71 76)
VERJAARDAGSFEEST JOHAN 60 - 2018
LENTEFEEST NINA & CO - 2017
ADOPTIEFEEST Michelle Dayana, Alejandro & Juan Andrès - 2017
Back to Top