NIEUW!
MINI-DAY IN THE LIFE 
vanaf € 295,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?
- anderhalf uur fotograferen
- circa 50 foto's 
- selectie en nabewerking inbegrepen
Een mini-Day in the Life duurt ongeveer anderhalf uur en is daarom ideaal voor korte uitstappen of voor gezinnen met heel jonge kinderen. De kostprijs hiervoor bedraagt € 295,00*. Wil je dat ik langer van de partij ben, dan bedraagt het tarief € € 75,00 per extra half uur.
Bij Studio Rammeloo zit de nabewerking van de foto's reeds in de prijs inbegrepen. Enkele dagen na de shoot mag je een kleine preview in je mailbox verwachten. Eens de selectie en nabewerking van jullie shoot helemaal is afgerond, ontvangen jullie alle foto's vrij van watermerk in een makkelijk te delen online galerij. Nadien bezorg ik jullie tevens alle foto's in hoge resolutie via WeTransfer. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een dertigtal per uur fotograferen.
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,50/km)
DAY IN THE LIFE 
vanaf € 540,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?
- 3 uur fotograferen
- circa 100 foto's 
- selectie en nabewerking inbegrepen
Een standaard Day in the Life-fotoshoot duurt ongeveer drie uur. De kostprijs hiervoor bedraagt € 540,00*. Wil je dat ik langer van de partij ben, dan bedraagt het uurtarief € 120,00. Voor het overige is de leveringsprocedure van de foto's identiek aan die van een mini-Day in the Life.
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,50/km)
Prijs voor meerdere dagen of buitenlandse locaties op aanvraag.​​​​​​​

FOTOSHOOT
VANAF € 220,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?
- 1 uur fotograferen
- circa 25 foto's 
- selectie en nabewerking inbegrepen
Een fotoshoot duurt in principe minimum één uur en maximum acht uur. De kostprijs voor het eerste uur bedraagt € 220,00*, en € 75,00 voor elk bijkomend halfuur.
Bij een louter geposeerde sessie - solo, als koppel, met je gezin of met de familie - volstaat een uur fotograferen doorgaans. Heb je graag nog meer variatie in de beelden en ben je niet vies van complexere technieken (zoals flitsfotografie) dan is een half uur extra zeker aan te bevelen.
In de prijs zit de selectie en de nabewerking van alle foto's volledig inbegrepen. Eens mijn werk is afgerond, krijg je de foto's vrij van watermerk in hoge resolutie aangeleverd via WeTransfer en in een online galerij. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een vijfentwintigtal per uur fotograferen.
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,50/km)​​​​​​​
FEESTPAKKET
VANAF € 300,00
Wat krijg je?
- 2 uur fotograferen
- circa 60 foto's 
- selectie en nabewerking inbegrepen
Een communie, een lentefeest, een verjaardag of een babyborrel: voor feestelijke gelegenheden kan je me boeken voor een minimum van twee uur. 
Een dergelijk pakket komt op een investering van € 300,00*. Per extra uur fotograferen geldt een tarief van € 120,00.
De aanlevering van de beelden verloopt op dezelfde manier als bij de andere reportages en in de prijs zit de nabewerking van alle foto's eveneens reeds inbegrepen. Eens mijn werk is afgerond, ontvang je de foto's (vrij van watermerk) in hoge resolutie, aangeleverd via WeTransfer en in een online galerij. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een dertigtal per uur fotograferen. 
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,45/km)

HUWELIJKSREPORTAGE
VANAF € 1.450,00
Een offerte aanvragen voor een huwelijksreportage door STUDIO RAMMELOO kan in een oogwenk via de contactpagina. Schrijf er ineens een woordje uitleg bij over wat je ongeveer verlangt en ik kom heel snel bij jullie terug.
Wil je ook (of enkel) een zogeheten preweddingshoot? Dat kan absoluut. Een dergelijke shoot is ideaal om in aanloop naar de grote dag eens uitgebreid en in alle rust voor de lens te poseren. Zo leren we elkaar bovendien wat beter kennen, en je kan de foto's bijvoorbeeld al gebruiken om de uitnodigingen te illustreren. Vooraf zoeken we samen een geschikte locatie die perfect bij jullie past.
Een preweddingshoot valt onder dezelfde voorwaarden als een gewone fotoshoot (zie hoger).
Back to Top