NIEUW!
MINI-DAY IN THE LIFE 
vanaf € 325,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?
- anderhalf uur fotograferen
- circa 100 foto's 
- selectie en nabewerking inbegrepen
Een mini-day in the life duurt ongeveer anderhalf uur en is onder meer ideaal voor gezinnen met heel jonge kinderen. Populaire activiteiten binnen het genre zijn uitstapjes naar het park of naar zee, een pannenkoekenbak of een spelletjesnamiddag. Kostprijs: € 325,00*. Wil je dat ik langer van de partij ben, dan bedraagt het tarief € 80,00 per bijkomend half uur.
Bij Studio Rammeloo zit de nabewerking van de foto's steeds inbegrepen in de prijs. Enkele dagen na de shoot krijg je een preview in je mailbox. Eens de selectie en nabewerking helemaal is afgerond, ontvangen jullie alle foto's vrij van watermerk in een makkelijk te delen online galerij. Nadien bezorg ik jullie tevens alle foto's in hoge resolutie via WeTransfer - geschikt voor drukwerk allerhande. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een vijftigtal per uur fotograferen.
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,50/km)
DAY IN THE LIFE 
vanaf € 595,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?

- 3 uur fotograferen

- circa 200 foto's 
- selectie en nabewerking inbegrepen
Een uitgebreide day in the life-fotoshoot duurt ongeveer drie uur. Zo heb je ruim de tijd om met je gezin een waaier aan favoriete activiteiten af te vinken. Denk maar aan een lange wandeling gevolgd door een speeltuinbezoek, afgerond met cupcakes maken en gekke koprollen op het tapijt... Of wat dacht je van jullie complete ochtendroutine, inclusief het wekken van de kroost, ontbijt en het zaterdagse badje? Perfect voor het échte day in the life-gevoel! 
De kostprijs voor zo'n diepgaande day in the life bedraagt € 595,00*. Wil je dat ik langer van de partij ben, dan bedraagt het uurtarief € 135,00. Voor het overige is de leveringsprocedure van de foto's identiek aan die van een mini-day in the life (zie hoger).
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,50/km)
Prijs voor meerdere dagen of buitenlandse locaties op aanvraag.​​​​​​​

FOTOSHOOT
VANAF € 245,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?
- 1 uur fotograferen
- circa 40 foto's 
- selectie en nabewerking inbegrepen
Een fotoshoot duurt in principe minimum één uur en maximum acht uur. De kostprijs voor het eerste uur bedraagt € 245,00*, en € 80,00 voor elk bijkomend halfuur.
Bij een louter geposeerde sessie - solo, als koppel, met je gezin of met de familie - volstaat een uur fotograferen doorgaans. Heb je graag nog meer variatie in de beelden en ben je fan van complexere technieken (zoals off camera flitsfotografie) dan is een half uur extra aan te bevelen.
In de prijs zit de selectie en de nabewerking van alle foto's volledig inbegrepen. Eens mijn werk is afgerond, krijg je de foto's vrij van watermerk in hoge resolutie aangeleverd via WeTransfer en in een online galerij. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een veertigtal per uur fotograferen.
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,50/km)​​​​​​​
FEESTPAKKET
VANAF € 330,00
Wat krijg je?
- 2 uur fotograferen
- circa 100 foto's 
- selectie en nabewerking inbegrepen
Een communie, een lentefeest, een verjaardag of een babyborrel: voor feestelijke gelegenheden kan je me boeken voor een minimum van twee uur. 
Een dergelijk pakket komt op een investering van € 330,00*. Per extra uur fotograferen geldt een tarief van € 135,00.
De aanlevering van de beelden verloopt op dezelfde manier als bij de andere reportages en in de prijs zit de nabewerking van alle foto's eveneens reeds inbegrepen. Eens mijn werk is afgerond, ontvang je de foto's (vrij van watermerk) in hoge resolutie, aangeleverd via WeTransfer en in een online galerij. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een vijftigtal per uur fotograferen. 
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,50/km)

Back to Top