Welke soorten reportages en fotoshoots STUDIO RAMMELOO zoal aanbiedt, ontdek je in de navigatiekolom op deze pagina. Om een idee te krijgen van mijn stijl en dus van wat je mag verwachten, klik je op de shoot van jouw keuze. De pagina's worden regelmatig geüpdatet, en m'n meest recente werk verschijnt nog sneller op Facebook en Instagram.
Maar hoeveel kosten de verschillende soorten reportages en shoots en wat krijg je er precies voor? Dat lees je op deze pagina.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en zijn geldig tot najaar 2020.​​​​​​​

FOTOSHOOT
VANAF € 220,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?
- 1 uur fotograferen
- circa 25 foto's 
- nabewerking inbegrepen
Een fotoshoot duurt in principe minimum één uur en maximum acht uur. De kostprijs voor het eerste uur bedraagt € 220,00*, en € 75,00 voor elk bijkomend halfuur.
Bij een louter geposeerde sessie volstaat een uur fotograferen doorgaans. 
In de prijs zit de nabewerking van de foto's volledig inbegrepen. Eens mijn werk is afgerond, krijg je alle foto's vrij van watermerk in hoge resolutie aangeleverd via WeTransfer en in een online galerij. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een vijfentwintigtal per uur fotograferen.
Wil je een bepaalde foto groot afprinten, dan zal een extra grondige nabewerking in Photoshop tot een nog beter resultaat leiden. De prijs voor een dergelijk bewerkt beeld bedraagt € 20,00 per stuk.
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,45/km)​​​​​​​
NIEUW!
MINI-DAY IN THE LIFE 
vanaf € 295,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?
- anderhalf uur fotograferen
- circa 50 foto's (via WeTransfer en in een online galerij)
- nabewerking inbegrepen
Een mini-Day in the Life duurt ongeveer anderhalf uur. De kostprijs hiervoor bedraagt € 295,00*. Wil je dat ik langer van de partij ben, dan bedraagt het tarief € € 75,00 per extra half uur.
Zoals steeds bij Studio Rammeloo zit de nabewerking van de foto's reeds in de prijs inbegrepen. Enkele dagen na de shoot mag je een kleine preview in je mailbox verwachten. Eens mijn werk helemaal is afgerond, krijg je alle foto's vrij van watermerk in hoge resolutie aangeleverd via WeTransfer en in een makkelijk te delen online galerij. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een dertigtal per uur fotograferen. 
Ook hier heb je de mogelijkheid tot een extra grondige nabewerking van je favoriete foto('s) à € 20,00 per stuk.
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,45/km)
DAY IN THE LIFE 
vanaf € 540,00​​​​​​​​​​​​​​
Wat krijg je?
- 3 uur fotograferen
- circa 100 foto's (via WeTransfer en in een online galerij)
- nabewerking inbegrepen
Een standaard Day in the Life-fotoshoot duurt ongeveer drie uur. De kostprijs hiervoor bedraagt € 540,00*. Wil je dat ik langer van de partij ben, dan bedraagt het uurtarief € 120,00.
In de prijs zit de nabewerking van de foto's reeds inbegrepen. Eens mijn werk helemaal is afgerond, krijg je alle foto's vrij van watermerk in hoge resolutie aangeleverd via WeTransfer en in een makkelijk te delen online galerij. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een dertigtal per uur fotograferen. 
Zoals steeds bied ik jou de mogelijkheid van een extra grondige nabewerking van je favoriete foto('s) aan, à € 20,00 per stuk.
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,45/km)
Prijs voor meerdere dagen of buitenlandse locaties op aanvraag.​​​​​​​

FEESTPAKKET
VANAF € 300,00
Wat krijg je?
- 2 uur fotograferen
- circa 60 foto's 
- nabewerking inbegrepen
Een communie, een lentefeest, een verjaardag of een babyborrel: voor feestelijke gelegenheden kan je me boeken voor een minimum van twee uur. 
Een dergelijk pakket komt op een investering van € 300,00*. Per extra uur fotograferen geldt een tarief van € 120,00.
De aanlevering van de beelden verloopt op dezelfde manier als bij de andere reportages en in de prijs zit de nabewerking van alle foto's eveneens reeds inbegrepen. Eens mijn werk is afgerond, ontvang je de foto's (vrij van watermerk) in hoge resolutie, aangeleverd via WeTransfer en in een online galerij. Het precieze aantal foto's is moeilijk te voorspellen, maar reken op een dertigtal per uur fotograferen. 
*Exclusief verplaatsingsonkosten (€ 0,45/km)

HUWELIJKSREPORTAGE
VANAF € 1.450,00
Een offerte aanvragen voor een huwelijksreportage door STUDIO RAMMELOO kan in een oogwenk via de contactpagina. Schrijf er ineens een woordje uitleg bij over wat je ongeveer verlangt en ik kom heel snel bij jullie terug.
Wil je ook (of enkel) een zogeheten preweddingshoot? Dat kan absoluut. Een dergelijke shoot is ideaal om in aanloop naar de grote dag eens uitgebreid en in alle rust voor de lens te poseren. Zo leren we elkaar bovendien wat beter kennen, en je kan de foto's bijvoorbeeld al gebruiken om de uitnodigingen te illustreren. Vooraf zoeken we samen een geschikte locatie die perfect bij jullie past.
Een preweddingshoot valt onder dezelfde voorwaarden als een gewone fotoshoot (zie hoger).
Back to Top