STUDIO RAMMELOO?
7 REDENEN WAAROM

Of je nu via Facebook, Instagram, Google of mond-tot-mondreclame op mijn website bent terechtgekomen, er zijn nog meer redenen om voor STUDIO RAMMELOO te kiezen dan louter de foto’s.
1. HET BELANG VAN EEN ‘DAY IN THE LIFE’
Wanneer we oude foto’s van onze kinderen of andere mensen die ons lief zijn bekijken, overvalt ons vaak een nostalgisch gevoel. Een bijzonder gevoel van dankbaarheid, omdat die kostbare momenten van toen bijna tastbaar worden... Het leven zoals het was. Alleen al daarom is investeren in een Day in the Life-gezinsreportage – mijn geliefkoosde specialiteit – geen pure luxe of verwennerij. Het is een must voor elk gezin dat onschatbare herinneringen wil kunnen koesteren, en dan vooral: met iedereen die ertoe doet op de foto.​​​​​​​
2. Aanbevolen door kenners
M'n allereerste fototoestel kreeg ik zowat 35 jaar geleden cadeau voor m’n plechtige communie. Ik trok onder andere foto’s van de rabarber in onze tuin, iets waar m’n vader me smakelijk mee uitlachte. Professioneel zocht ik m’n heil dan maar in de horeca en later in de journalistiek, waar een gedegen kennis van fotografie een interessante meerwaarde bleek. Vanaf 2010 volgde ik talloze fotografiemodules in avondschool, en omdat het aantal gepubliceerde foto’s en opdrachten mijn werk als journalist stilaan in de weg begon te staan, stort ik me sinds 2019 beroepshalve volledig op de fotografie. En mijn vader? Die schreef onlangs zowaar een aanbeveling op m’n facebookpagina en lacht me dus niet langer uit (hoewel het ook erg lang geleden is dat ik nog eens rabarber heb gefotografeerd).
3. Een leuke ervaring
Het klinkt misschien wat vreemd, maar naar verluidt heb ik een rustgevende uitstraling op diegenen die ik fotografeer – van heel jong tot minder jong. De geportretteerden voelen zich in mijn bijzijn met andere woorden snel op hun gemak, en aangezien ik zelf jonge kinderen heb, is een zekere feeling om met koters om te gaan mij niet vreemd. Een superschattig voorbeeld? Laatst kwam een kindje mij op het einde van een Day in the Life spontaan een knuffel geven. En niet veel later werd er met het hele gezin gehighfived dat het een lieve lust was. Iedereen blij.
4. Een faire prijs
“Behandel andere mensen net zoals je zelf behandeld wilt worden” is een levensmotto waar ik honderd procent achtersta. De prijzen die ik hanteer stemmen dan ook overeen met wat ik zelf zou willen uitgeven aan een vergelijkbare fotoshoot. Ben ik de goedkoopste? Wellicht niet. En de duurste evenmin. Ik situeer me ergens ertussenin, maar bovenal krijg je voor die redelijke prijs tot tientallen mooie foto’s - echt waar voor je geld, al zeg ik het zelf.
5. Geen half werk
“Perfect preparation prevents piss poor performance”, luidt een Engels spreekwoord. Vrij vertaald: een goede voorbereiding is het halve werk. Vooraf geschikte locaties (be)zoeken, een degelijke briefing en op voorhand ideeën rondom de uitwerking van de shoot bedenken maken daar deel van uit. Ook nadien, tijdens de nabewerking, behandel ik iedere opdracht met de grootste zorg. Klanttevredenheid beschouw ik als mijn grootste streefdoel. Ben je om één of andere reden toch ontevreden, dan zoeken we samen naar een oplossing.
6. Belofte maakt schuld
Goede afspraken maken goede vrienden (en trouwe klanten). Toegegeven; gemaakte beloftes nakomen, hoort natuurlijk vanzelfsprekend te zijn. Ik geef het hierbij gewoon even mee als geruststelling. Want wat er bijvoorbeeld nadien gebeurt met al die foto's van jezelf en/of je kinderen ligt bij veel mensen gevoelig. In tijden waar onze privacy onder druk staat, kan je er dan ook vanop aan dat je als klant van STUDIO RAMMELOO steeds het laatste woord hebt wat de eventuele verspreiding van foto's betreft.
7. EEN Snelle afhandeling
Elke fotosessie wordt qua nabewerking zo snel mogelijk volledig afgehandeld. Om de nieuwsgierigheid te stillen, bezorg ik je zo je dat wenst binnen de 48 uur reeds een voorsmaakje. Doorgaans (behalve bij trouwreportages op piekmomenten) worden alle beelden binnen drie weken na de shoot aangeleverd. Wordt het later, dan laat ik dat weten. Op mails en telefoons reageer ik overigens ook altijd zo snel mogelijk. 
En om af te sluiten nog dit: ben je overtuigd dat STUDIO RAMMELOO een goede keuze is en heb je reeds een welbepaalde datum voor een feest of een huwelijk voor ogen, aarzel dan niet te lang om te boeken. Het zou toch jammer zijn om - nadat je dit allemaal hebt gelezen en gezien - alsnog op zoek te moeten naar een andere fotograaf?